Tümgeneral Ömer Keçecigil İlkokulu

Vizyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Misyon: Atatürk İlkelerine bağlı olmak, • Evrensel hukuk ilkelerine ve yasal düzenlemelere uymak, • Bilimin evrenselliğine inanmak, • Yenilikçi olmak, • Doğruluktan ve dürüstlükten taviz vermemek, • Kurum içinde uyum ve dayanışmaya önem vermek, • Herkesi din, ırk, milliyet, renk, düşünce farklılığı gözetmeksizin sevmek ve saygılı olmak, • Sürekli mükemmelliği yakalamaya çalışmak, • Zamanın kıymetini bilmek, • Milletimizi sevmek ve milletimizin değerlerini korumak • İşimizi sevmek.

Başarılar: 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA HAFTASI RESİM YARIŞMASI 3.LÜĞÜ

Pansiyon Bilgileri:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tokio.meb.k12.tr

Adres - GÜNDOĞDU MAH. 1219 SK. TÜMGENERAL ÖMER KEÇELİGİL İLK VE ORTAOKULU BLOK NO 8 MERKEZ / ŞIRNAK

Otopark:1
Öğretim Şekli :TEKLİ

Yerleşim Yeri - Sema Küçüksöz Caddesi İlahiyat Fakültesi arkası Merkez /Şırnak

Ulaşım ŞEHRİN HERHANGİ BİR YERİNDEN BİNİLEN ŞEHİR İÇİ MİNİBÜSLERLE İLAHİYAT FAKÜLTESİ ÖNÜNDE İNEREK OKULUMUZA ULAŞALILABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNDE